Sähköpostiseurannan asettaminen -ohje

Harjoittele foorumin käyttöä vapaasti. Alueelta löydät myös joitakin ohjeita ja tiedot, kehen ottaa yhteyttä, jos foorumi ei tottelekaan kuten pitäisi.

Sähköpostiseurannan asettaminen -ohje

ViestiKirjoittaja Marja » 31. Joulu 2011 14:27

Sähköpostiseurannan asetus
Jos haluat saada mailiisi ilmoituksen, kun esimerkiksi "Vierailut" -osioon tulee uusi viesti, toimi näin: Mene kyseiseen alueeseen, tässä tapauksessa klikkaa auki "Vierailut" -keskustelualue, rullaile ihan sivun loppuun, josta vasemmalta alhaalta löydät kohtuullisen pienellä tekstin "Seuraa aluetta", klikkaa siitä. Näin ollen pitäisi uuden viestin tullessa alueelle, tulla siitä sinulle mailiin ilmoitus. Näin ainakin voisi muistaa paremmin käydä täällä foorumilla katsomassa ainakin nyt ne vierailut. Toivottavasti auttoi vähäsen tämä ohjeistus. Jos taas haluat lopettaa alueen seurannan, teet samoin kuin aiemmin, mutta "Seuraa aluetta" teksti on nyt muuttunut "Lopeta seuranta" tesktiksi. Eli sitä klikkaamalla loppuu alueen seuranta.

Omista asetuksista pääset tarkistamaan halutessasi mitä alueita seuraat.
Muistoissani eurasier-narttu Kia 2005-2012
Marja
 
Viestit: 112
Liittynyt: 08. Marras 2011 23:17

Re: Sähköpostiseurannan asettaminen -ohje

ViestiKirjoittaja marjatta/ossi » 01. Tammi 2012 10:55

Huomenta kaikille ja hyvää alkanutta vuotta.
Minulla on koko ajan ollut ruksi tuolla "seuraa aluetta"-kohdasa, mutta en ole saanut yhtään viestiä sähköpostiin. Eikä Jormakaan ole saanut.
Tämän osion alapuolella on "Vaihtoehdot" ja siinähän on "Ilmoita vastauksesta sähköpostiini". Nyt ruksasin sen, joten katsotaan.
marjatta/ossi
marjatta/ossi
 
Viestit: 1139
Liittynyt: 09. Marras 2011 10:11

Re: Sähköpostiseurannan asettaminen -ohje

ViestiKirjoittaja Marja » 02. Tammi 2012 21:22

Hmm... mielenkiintoista. Minulla se kyllä toimii ihan noinkin. Sähköpostiosoitteen olet varmastikin tarkistanut. Mutta hei, siinä on muuten se joku väkänen valmiina jo siinä tekstin edessä. Klikkaamalla tekstiä se muuttuu siksi "Lopeta seuranta". Silloin se vasta on seuratuissa se alue. Tarkista myös sieltä omista asetuksista, että siellä lukee seuratuissa haluamasi alue. Vaikea neuvoa näin, kun en ole vielä ehtinyt tehdä semmoista step-by-step -ohjeistusta siitä mistä tuo seuratuiden alueiden osio löytyy. Yritän skarpata.
Muistoissani eurasier-narttu Kia 2005-2012
Marja
 
Viestit: 112
Liittynyt: 08. Marras 2011 23:17


Paluu Harjoitteluareena

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron